Golden Teak 1 Cleaner D 38                                      systeem 7

Golden Teak Cleaner zorgt voor een diepe reiniging van sterk vervuilde, oude of vergrijsde teakdekken en is ook toe te passen op tuin- en scheepsmeubilair van tropisch hardhout.

Golden Teak 2 Brightener D 39                                  systeem 7                                                                             

Golden Teak 2 Brightener wordt toegepast na reiniging met Golden Teak Cleaner, op het nog natte hout en zorgt voor herstel van de natuurlijke kleur. Golden Teak Brightener is toe te passen op sterk vervuilde, oude of vergrijsde teakdekken evenals tuin- en scheepsmeubilair van tropisch hardhout

Gebruik:

Teak-Cleaner

Het houtwerk goed met water natmaken. Overtollig water met een doek verwijderen. Dan met een middelharde borstel de Teak-Cleaner goed inwrijven. Het hout moet wel vochtig blijven. Enkele minuten laten intrekken. Het vuil trekt uit het hout waarbij schuim ontstaat. Na grondige reiniging goed met schoon water afspoelen.

Teak-Brightener

Op het nog natte hout wordt de Teak-Brightener met een borstel of spons aangebracht. De kleurpigmenten worden hierdoor geactiveerd en het hout krijgt zijn natuurlijke kleuring terug. Na circa 5 minuten inwerktijd met ruim schoon water afwassen en het hout goed laten drogen.